کمردردهای عصبی و اثرات آن و رابطه کمردرد عصبی با افسردگی
نوشته شده توسط : دکتر شریف نجفی

کمردردهای عصبی و اثرات آن و رابطه کمردرد عصبی با افسردگی

کمردردهای عصبی از مواردی است که افراد زیادی در سنین مختلف از آن شکایت می کنند و از درد کمردردهای عصبی به ستوه آمده اند. این افراد گاهی به غیر از دردهای شدید، از افسردگی و اضطراب هم رنج می برند. در این مقاله به کمردردهای عصبی و اثرات آن و رابطه کمردرد عصبی با افسردگی پرداخته ایم.

 

کمردردهای عصبی

برای مشاهده متن کامل مقاله کمردردهای عصبی روی لینک کمردردهای عصبی کلیک کنید.


جام جم سرا به نقل از سلامت، در گفت وگویی با دکتر حامد محمدی کنگرانی، عضو کمیته رسانه انجمن روانپزشکان ایران، به ارتباط بین بیماری افسردگی و کمردرد پرداخته ایم.

 

افسردگی و کمردرد رابطه دارند؟

بله، انسان 3 بعد بیولوژیک دارد؛ یکی مربوط به جسم او است که شامل دستگاه گوارش، قلب، ادراری و... می شود، دیگری به وضعیت اجتماعی او برمی گردد و اینکه چه نوع روابطی با دیگران دارد و بعد آخر به روان او مربوط است. به این معنی که از نظر احساسی چه واکنش هایی دارد. طبیعی است که هر 3 این موارد روی یکدیگر اثر دارند. مثلا کسی که مضطرب است یا زود عصبانی می شود، ممکن است دچار فشار خون شود یا نتواند با دیگران ارتباط خوبی برقرار کند. از طرفی، انتقال درد از طریق اعصاب انجام می شود و فرایند پیچیده ای دارد و سلول های عصبی بدن پیام دهنده این کار هستند.


برای مشاهده متن کامل مقاله کمردردهای عصبی روی لینک کمردردهای عصبی کلیک کنید.


 

چرا افراد عصبی بیشتر در ناحیه کمر احساس درد می کنند؟

اضطراب و نگرانی احساس درد را بیشتر می کند. مثلا فردی که می گوید قبلا این همه درد نداشتم و یکباره دردم زیاد شده، احتمالا وضعیتش تغییر کرده و سخت تر شده است و سردرد و کمردرد از شایع ترین دردهایی است که این افراد از آن شکایت می کنند. البته باید قبل از اینکه بگوییم فرد به دلیل افسردگی دچار این درد شده، کمردرد را با گرفتن عکس از کمر بررسی کنیم چون همیشه این مشکل به دلیل اضطراب پیش نمی آید و مسائل روان پزشکی باعث تشدید این مشکل می شود.


تلقین در تشدید این بیماری چقدر موثر است؟

افراد افسرده، افراد ملول و ناراحتی هستند که نمی توانند افکار خود را کنترل کنند و در واقع می توان گفت افکارآنها بر آنها مسلط شده و به شدت آزارشان می دهد. در مواردی که بیماری نیز بر افراد افسرده عارض می شود، فکر خود را عمیقا متوجه بیماری می کنند و به نوعی با تلقین شدید بیماری، خود را در معرض درد های شدیدتری قرار می دهند. با مثالی ساده شاید بتوان بهتر این مساله را توضیح داد. فرض کنیم فرد افسرده ای دچار سر درد شده است. او به محض دچار شدن به این بیماری موقت، فکر خود را به آن معطوف و به خود تلقین می کند که دچار درد بسیار شدیدی شده است. این تلقینات باعث می شود درد را با شدت بسیار بیشتری از آنچه است، حس کند.

 

کمردرد عصبی

چه نوع افرادی بیشتر در معرض این بیماری هستند؟

افراد دچار بیماری های جسمانی مزمن که همواره درد می کشند، 3 برابر افراد معمولی در معرض خطر ابتلا به بیماری های روانی، از جمله تغییر حالت و اضطراب هستند. این افراد اگر دچار افسردگی شوند، احتمال اینکه افسردگی در آنها به یک بیماری مزمن تبدیل شود، 3 برابر افراد عادی است. کمردرد باعث می شود روند بهبود افسردگی به تاخیر بیفتد و از سوی دیگر افسردگی باعث دیرتر بهبود یافتن کمردرد می شود. مثلا این امکان وجود دارد که بیمار هیچ گونه تمایلی به شرکت در برنامه های توانبخشی نشان ندهد. ضمنا افسردگی باعث می شود شخص از اجتماع دوری کند و این انزوا باعث بدتر شدن بیماری او می شود.


خیلی از افراد با اینکه کمردرد دارند اما آن را جدی نمی گیرند.

بله. حتی متاسفانه اطلاعات بیماران از کمردرد در بسیاری از موارد ناقص و گمراه کننده است و توضیح درستی از بیماری خود ارائه نمی کنند. بسیاری از بیماران مبتلا به کمردرد از فلج شدن می ترسند. اگرچه درمان نادرست کمردرد می تواند به نخاع آسیب بزند و باعث فلج بیمار شود، اما این موارد بسیار نادر است و اکثرا به علت سهل انگاری بیمار در درمان چنین عوارض وخیمی به وقوع می پیوندد. همچنین بسیاری از بیماران مبتلا به کمردرد بسیار نگران هستند که مبادا هرگز خوب نشوند در حالی که با درمان مناسب، بسیاری از آنها کاملا درمان خواهند شد.


برای مشاهده متن کامل مقاله کمردردهای عصبی روی لینک کمردردهای عصبی کلیک کنید.


 

 

 

 

کمردردهای عصبی

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ، دکتر شریف نجفی

در سایت دکتر شریف نجفی، متخصص طب فیزیکی و توانبخشی و استادیار دانشگاه ، عضو انجمن جهانی طب فیزیکی و توانبخشی، مقالات مفید در رابطه با طب فیزیکی را مشاهده نمایید. همچنین درصورت نیاز به ویزیت با دکتر شریف نجفی می توانید از طریق بخش تماس با ما وب سایت دکتر شریف نجفی، ارتباط برقرار نمایید و آدرس کلینیک تخصصی طب فیزیکی و توانبخشی را مشاهده نمایید.

 

 

 

آدرس مطب کلینیک طب فیزیکی و توانبخشی دکتر شریف نجفی

فلکه دوم صادقیه- بلوار فردوس- نرسیده به خیابان سلیمی جهرمی پلاک ۱۲۱ – واحد ۲

تلفن مطب کلینیک طب فیزیکی و توانبخشی دکتر شریف نجفی

۴۴۰۱۶۱۴۲-۴۴۰۵۸۷۶۳

موبایل دکتر شریف نجفی کلینیک تخصصی طب فیزیکی و توانبخشی

۰۹۹۰۱۱۶۰۳۵۴


وب سایت دکتر شریف نجفی

www.dr-najafi.com


مطب کلینیک طب فیزیکی و توانبخشی دکتر شریف نجفی در شبکه های اجتماعی

کانال تلگرام دکتر شریف نجفی


صفحه اینستاگرام دکتر شریف نجفی

 

کلمات کلیدی:

کمردردهای عصبی , کمردرد عصبی , درمان خانگی کمردرد عصبی , رابطه استرس و کمردرد , کمر درد , انواع کمر درد , شناخت انواع کمردرد , علائم کمر درد , تسکین کمر درد , درمان گیاهی کمر درد




:: موضوعات مرتبط: بیماری های ستون فقرات , ,
:: برچسب‌ها: کمردردهای عصبی , کمردرد عصبی , درمان خانگی کمردرد عصبی , رابطه استرس و کمردرد , کمر درد , انواع کمر درد , شناخت انواع کمردرد , علائم کمر درد , تسکین کمر درد , درمان گیاهی کمر درد ,
:: بازدید از این مطلب : 345
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 20 شهريور 1399 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: